Kundcase

Confac kunder

Våra kunder bidrar till ett vackrare Sveriges, och vi är stolta över att stärka deras konkurrenskraft med hållbara logistik och montagelösningar.
Alla uppdrag har sina specifika utmaningar.
Här presenterar vi några av våra kunder och berättar hur
vi löser deras behov.

Kunder som valt att arbeta med oss är bla TV4, UEFA, Mölnlycke Health Care, Bonnier, Wireless , Floatel, Green Carrier, Sector Alarm, Capio, mfl.

Ytterligare partner är Inredare, arkitekter, tillverkare, stylister, återförsäljare och producenter runt om i Sverige och Norden.

Ett av sveriges största telekombolag

Här har vi fått förtroendet att sköta hantering med installation av arbetsplatser och miljömöbler för ca 600 medarbetare. Som en del av projektet så återvinns och återanvänds bla emballage och lastpallar som används vid transport och installation. Detta gjordes möjligt genom ett fint sammarbeta med transportör och leverantör.

Fujitsu

Här fick vi förtroendet att utföra helheten med Fujitsu flytt och installation av ny inredning, Flytt av hela verksamheten från Posthuset till Gårda lades på Confac och i samband med det så gjordes även leverans och installation för all ny inredning, Ett roligt projekt med flera spännande inredningsdetaljer. Utöver montage och flytt så avvecklades resten av verksamheten från Posthuset för kunna återlämna återställd lokal till fastighetsägare.

Jazy’s Hotell

Ett projekt men många spännande utmaningar

På Jazy’s fick vi förtroendet att som helhetsleverantör vara med och leverera och installera i samtliga hotellrum och publika ytor inför öppnandet 2022.

Ett otroligt spännande projekt med många utmaningar och som krävde stort engagemang då installation utförs samtidigt som resten av byggverksamheten pågår.

Stora delar av leveransen samlades upp på lager där inredning sorteras och litteras och får då en kraftigt ökad effektivitet på arbetsplatsen vid leverans och installation, Det var absolut ett vinnande koncept för att kunna leverera smidigt när resten av verksamheten med att bygga hotellet pågår parallellt.

Vi är väldigt tacksamma att ha fått vara en del av att förverkliga detta fantastiska hotell.

Arcam EBM AB

När Arcam flyttar in i nya lokaler i Mölnlycke fick vi uppdraget att hantera och montera inredningen fördelat på 2 våningar, terass + lager i Arcams nyrenoverade lokal på ca 15,000kvm

Här fick vi vara med och sköta logistik och installation för all inredning samt tillverkning av vissa produkter till Arcams nya lokaler i Mölnlycke.

Teleperformance Norden

Teleperformance Norden är en av de största leverantörer inom Norden som erbjuder. Outsourcing av kundtjänst med över 1, 500 anställda

Här hanterar vi logistiken och installation av ca 400 arbetsplatser på deras nya sajt på Hisingen i Göteborg. Ett spännande projekt där vi kunde testa och utveckla nya arbetsmetoder och på så sätt få ner tiden för installationen och där med hålla en tajt tidsplan.

Utöver sajten i Göteborg så har vi fått hantera sajterna i Norge och Finland.

Arbetsplatsförändring

I över 15 år har vi fått vara med vid planering och utförande av flytt och arbetsplatsförändring för kontor och offentlig miljö.

Idag utför vi många både externa och interna flyttprojekt i samband men nyleverans av inredning men även som egna projekt.

Kunder som valt att jobba med oss: Fingerprint, Sector Alarm, Fujitsu, Teleperformance, TV4, SATS, Svenska kyrka Mfl