Om oss

Vi är hängivna att hjälpa dig

Grundteamet har jobbat i branschen i över 20 år, och under tiden såg vi ett behov växa fram. Vi vågar säga att vi var dem första i Göteborg att kunna leverera en helhetslösning inom montage, lager och logistik av fram för allt inredning till kontor och offentlig miljö. Vi vågar påstå att vi är dem enda med helhetslösningen att kunna driva våra kunders projekt som om det vore våra egna.

Vi är nu ett härligt gäng med olika egenskaper som kompletterar varandra inom dessa områden. Vi har en många års erfarenhet inom servicebraschen/ installation inredning där vi är en integrerad del till våra kunders projekt. Ensamma är vi inte starkast men tillsammans har vi gjort allt för att lämna projekten så som det var tänkt att bli.

Såhär jobbar vi

Storleken och den geografiska platsen har inte varit något hinder. Vi tar oss ann allt från vaktmästeriuppdrag till att leverera och inreda kontor för storbolag eller hotell. Även om vi utgår från Mölndal och Göteborg så utför vi uppdrag i hela landet och runt om i Europa.

Confac är lika stor logistisk partner som en montagepartner. Varje dag tar vi emot mängder med pall med inredning som sorteras ut på på våra kunder och projekt. Confac en uppsamlingshub för våra kunder och uppdragsgivare, för att sedan åka ut i en samlad leverans till slutkund. En försändelse kan vara så litet som ett kuvert till en full långtradare.

För att göra denna logistik och montagekedjan helt komplett så arbetar vi som en paraplyorganisation med samarbetspartner inom VVS, EL, måleri, Bygg och finsnickeri.

Möt vårt team

Vi som arbetar på Confac är engagerade och drivna individer med många års erfarenhet inom inredning, lager och service.

Helena Linkfeldt

chef/ Planering / Order

Johanna Pesonen

Administration / koordinat

Anki Granfeldt

Fakturering / Admin

Niclas Sclagerlind

Planering/kundkontakt

Rikard Linkfeldt

Projektledare / Specialinredning /foliemontage / Montör

Kent Lindgren

Projektledare / Montör

Danielle Cohen

Montör

Hugo Sandell

Montör

Carl Lofqvist

Montör

Edwin Brorsson

Montör

Erjon Fule

Montör

Linus Rosberg

Projektledare / Montör

Noel Savelius

Projektledare/montör

Magnus Randstedt

Lageransvarig

Örjan Kindblom

Montör

Niklas Persson

Montör / Foliemontör

Yoel Daniel Tsegay

Montör

Oliver Sarac

Montör

Michael Madera Fuentes

Montör

Ludwig Lindgren

Montör

Randolph Polanco

Montör

Shefki Halili

Montör

Sakari Juntunen

Montör

Rasmus Lygnekil

Montör